ΑΡΗΣ

Ραντεβού για Ηλιάδη

Ραντεβού για Ηλιάδη
Ο Σάββας Ηλιάδης

Την Παρασκευή θα κριθεί η παραμονή του Σάββα Ηλιάδη στο δεύτερο ραντεβού για τον παίκτη

Το χθεσινό ραντεβού στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο έγινε μεταξύ του προέδρου της, Θανάση Τζεβελέκη, και του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον Έλληνα γκαρντ. Στην διάρκεια αυτού αποφασίστηκε νέο για αύριο τη φορά αυτή με τους εκπροσώπους του Θόδωρο Φιλιούδη και Μηνά Τουκμενίδη. Ο Ηλιάδης θα πρέπει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης. Η διαφορά είναι ότι μετά τα δύο πρώτα χρόνια δηλαδή το φετινό καλοκαίρι η διοίκηση της ΚΑΕ έχει την δυνατότητα λύση του κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν σε σημαντικό βαθμό αύριο.Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται ισχύει και με την περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, Τάσο Δελημπαλταδάκη, την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα εκτός από το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του αφέθηκε να εννοηθεί πως η πλευρά της ΚΑΕ Άρης είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησής του αρκεί να υπάρξει συμφέρουσα πρόταση. Ο Έλληνας γκαρντ είναι ενήμερος σχετικά με τον ίδιο πάντως να έχει το μυαλό του να δώσει το παρών στην «πρώτη» της νέας χρονιάς.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά τον Αντρέα Ματσόν όπως όλα δείχνουν απομένει μόνο η λύση του συμβολαίου του με την Φορτιτούντο για να ακολουθήσει η ανακοίνωση από πλευράς της ΚΑΕ Άρης. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζέρ του Ιταλού τεχνικού, Ντάριο Σαντρόλι, αναμένεται την Τετάρτη ή Πέμπτη να βρεθεί στην Μπολόνια για να έχει συνάντηση με την διοίκηση της Φορτιτούντο για την λύση του συμβολαίου του. Όσο για τον Ματσόν συνεχίζει να βρίσκεται στο Ορλάντο και στο καμπ που διεξάγεται μέχρι αύριο εκεί στην διάρκεια του οποίου δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπό του Κίκι Κλάρκ, Τζάστιν Τζάνιγκ. Ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο αποτελεί εξάλλου όπως είναι λίγο πολύ γνωστό πλέον από τους βασικούς στόχους του Ιταλού τεχνικού για τον Άρη της επόμενης χρονιάς.

Όσο για την ελληνική αγορά; Τα ονόματα των Γιώργου Τσιάρα, Χρήστου Χαρίση και Φάνη Κουμπούρα φαίνεται να είναι ψηλά στην λίστα του Ματσόν που με την σειρά του επιθυμεί την παραμονή των Τσαλδάρη, Ηλιάδη και Αγαδάκου.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ