NBA

Ρακόσεβιτς: "Παλιότερα έβλεπα 200 φορές το All-Star Game, πλέον το έχουν καταστρέψει"

Ρακόσεβιτς: "Παλιότερα έβλεπα 200 φορές το All-Star Game, πλέον το έχουν καταστρέψει"
INTIME SPORTS

Ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γιουγκοσλαβία, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς άδραξε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το NBA All-Star Game, μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο twitter, στην οποία κατέκρινε το παιχνίδι που λάτρευε να βλέπει παλιότερα.

Ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γουγκοσλαβία το 2002, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, δεν απολαμβάνει να παρακολουθεί το NBA All-Star Game αφού, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, το παιχνίδι που λάτρευε να βλέπει παλιότερα έχει εμπορευματοποιηθεί πλήρως.

"Τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζα να ξυπνάω μέσα στη νύχτα για να δω το All-Star Game, να γράψω τον αγώνα σε βιντεοκασέτα και να τον δω ξανά και ξανά για 200 φορές. Εκείνα τα All-Star Game θύμιζαν τελικούς play-offs, με παίκτες που έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούσαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλον ποιος είναι καλύτερος" έγραψε αρχικά ο Ρακόσεβιτς για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι:

Σήμερα το έχουν καταστρέψει. Παίζουν ένα Skills Challenge που δεν έχει κανένα νόημα και δεν προσπαθούν καθόλου στον αγώνα, σε σημείο αμηχανίας, αφήνοντας επίτηδες τον αντίπαλό τους και σουτάροντας από τα 10 μέτρα. Μιλάμε για την απόλυτη εμπορευματοποίηση. Δυστυχώς, ολόκληρο το ΝΒΑ πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πολύ καιρό, με ελάχιστους παίκτες και ομάδες να αποτελούν εξαιρέσεις. Soft παιχνίδι, οι παίκτες δεν γυρνούν στις άμυνες, εκατομμύρια διακοπές" ανέφερε μεταξύ άλλων ο - άλλοτε πρώτος σκόρερ της EuroLeague.

Την δυσαρέσκεια του για τις "ασθμαίνουσες" άμυνες του NBA εξέφρασε και ο Τζέιλεν Μπράουν σε δηλώσεις του:"Το πρωτάθλημα πετυχαίνει αυτό που ψάχνει. Αυξημένα σκορ. Σήμερα προσέχουμε μόνο αυτούς που μπορούν να σκοράρουν, αυτούς θεωρούμε καλύτερους παίκτες, αγνοούμε εντελώς την άμυνα, σαν να μην παίζει ρόλο. Και εσείς οι δημοσιογράφοι, έχετε συμβολή σε αυτό.

Θα ήθελα να δω περισσότερους αμυντικούς κανόνες, το πρωτάθλημα δίνει την αίσθηση ότι ο καθένας μπορεί να σκοράρει. Γι' αυτό σέβομαι τόσο πολύ τους παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στον αμυντικό τομέα", συμπλήρωσε ενδεικτικά ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA NBA ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ