EUROLEAGUE

Ράιτ: "Νίκη και μέσα στο ΣΕΦ!"

Ράιτ: "Νίκη και μέσα στο ΣΕΦ!"
INTIME SPORTS

Δηλώνει ανυπόμονος για τα πλέι οφ της Euroleague, χαρακτηρίζει "τρελό" το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν έχει προτίμηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ. Ο Ζακ Ράιτ στο Euroleague Greece

Ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη-πρόκριση επί της Μάλαγα και μαζί του προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός ο οποίος με βάση τα αποτελέσματα πήρε το εισιτήριο για τους "8" ξεκούραστα.

Πλέον, το ενδιαφέρον στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας θα περιοριστεί στο ποιος θα τερματίσει 3ος και ποιος 4ος. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα "αιώνιο" ντέρμπι, όπως λέει ο Ζακ Ράιτ στο Euroleague Greece.

Δεν ξέρουμε αν ο 29χρονος γκαρντ κατάλαβε τι... ζητούσαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, όταν πια είχε κριθεί η πρόκριση και όλοι είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι, ή του το "σφύριξε" κάποιος, πάντως έδωσε το σύνθημα για "διπλό" στο ΣΕΦ.

"Κάναμε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο τη Μάλαγα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η... δουλειά μας. Δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση πλέον καθώς είμαστε στους "8" και οι δύο ομάδες, αλλά επιπλέον μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδας", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

"Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μας το ζήτησε και εμείς δεν έχουμε παρά να πάμε και να νικήσουμε εκεί. Νομίζω ότι θα είναι ένα τρελό παιχνίδι!

Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για το TOP-16 οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα εν όψει των πλέι οφ, στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

"Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα"

Η Μάλαγα δεν ήταν μία εύκολη αντίπαλος και ο Παναθηναϊκός γνώριζε τι τον περίμενε αν της άφηνε χώρο: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε ό,τι έπρεπε. Παίξαμε με ενέργεια, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και πήραμε μία νίκη που πραγματικά χρειαζόμασταν".

Αλήθεια όμως τι άλλαξε μετά το 25ο λεπτό του αγώνα, όταν και οι "πράσινοι" ξέφυγαν στο σκορ και "σφράγισαν" το εισιτήριο; "Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, γιατί εμείς οι ίδιοι παίκτες εξακολουθήσαμε να παίζουμε.

Απλά, μετά το 25ο λεπτό είχαμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι, παίξαμε ακόμα πιο σκληρή άμυνα και τρέξαμε όσο το δυνατόν πιο πολύ μπορούσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν η ίδια ομάδα, απλά είχαμε διαφορετική νοοτροπία μέσα στο παιχνίδι", σχολίασε ο Ράιτ ο οποίος στάθηκε στη λέξη προσέγγιση από πλευράς Παναθηναϊκού.

"Ανυπομονώ για τα πλέι οφ"

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ντέρμπι την ερχόμενη εβδομάδα, θα βρει στο δρόμο του μία εκ των Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Καμία προτίμηση δεν έχει ο Ζακ Ράιτ...

"Τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι δύο πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, ποια θα αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι", σχολίασε για να απαντήσει αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το "μπαμ" με μειονέκτημα έδρας:

"Κάναμε κάποια λάθη νωρίτερα στη φετινή σεζόν και είναι αυτά που μας στοίχισαν το πλεονέκτημα της έδρας. Είμαστε στους "8" όμως και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Θεωρώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στους αγώνες των πλέι οφ, έστω κι αν δεν θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας".

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα στην Αθήνα, ο Αμερικανός δεν κρύβει τη χαρά του που αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό... "Είμαι πολύ καλά...", μας λέει και σπεύδει να συνεχίσει: "Νιώθω να έχω βρει το ρόλο μου μέσα στην ομάδα, μου αρέσει πολύ εδώ. Προσπαθώ να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα πλέι οφ θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα, ανυπομονώ να ξεκινήσουν...".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ