STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πυροσβεστική και σουβλάκια!

Πυροσβεστική και σουβλάκια!
Παπαδάκης

"Φάτα σουβλάκια" και άλλα απολαυστικά SMS μεταξύ Μπογονικολού και Παπαδάκη. Απάντηση από Ολυμπιάδα

H ανακοίνωση του Κώστα Παπαδάκη αναφέρει τα εξής: "Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια, επί των "καταγγελιών" που αφορούν το πρόσωπό μου και είδαν το φως της δημοσιότητας, στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου και είναι σχετικές με την "επίθεση" που εξαπέλυσε εναντίον μου ο πρόεδρος της Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ μετά τον αγώνα της ομάδας του με το Αιγάλεω.
Ουδόλως είχα διάθεση να ασχοληθώ με το ζήτημα και τα μυθεύματα στα οποία αναφέρθηκε ο εν λόγω κύριος, ωστόσο τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη δικαιοσύνη τόσο για την προάσπιση της αξιοπρέπειάς μου, όσο και για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Επί της ουσίας: Ο αθλητής που εκπροσωπώ Ντένια Έιμπραμς, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ στα μέσα Νοεμβρίου, 2007. Παρόλα τα αναφερόμενα στη σύμβαση καθώς και τις προφορικές διαβεβαιώσεις, καμία από τις συμφωνηθείσες υποχρεώσεις της ομάδος, εντελώς αντισυμβατικά και αντιδεοντολογικά, δεν τηρήθηκε κανονικά. Οι καταβολές των αμοιβών του υπήρξαν πάντα καθυστερημένες και οι συνθήκες διαβίωσής του ουδεμία σχέση έχουν με ό,τι είχε προβλεφθεί.

Κατά τη διάρκεια δε της περασμένης εβδομάδας, ο εν λόγω κύριος είχε υποσχεθεί στον κ. Έιμπραμς, οτι θα του έδιδε επιταγή προς κάλυψη της μισθοδοσίας του, ύψους του ισόποσου σε Ευρώ των 20,000 δολλαρίων ΗΠΑ. Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου κι ενώ ο Ειμπραμς περίμενε ότι θα παρελαμβανε την επιταγή του, ενημερώθηκε ότι τελικά θα του την παρέδιδαν πριν το παιχνίδι του Σαββάτου.

Οταν ο Ειμπραμς προσήλθε στο μίτινγκ της ομάδας, οι υπεύθυνοι της ομάδας του παρουσίασαν –φυσικά- γραμμάτιο και όχι επιταγή, ποσού 6.000 ευρώ, ενώ το ποσόν θα έπρεπε να είναι περίπου 14.000 ευρώ.

Χωρίς καν να χρειαστεί να με ενημερώσει, θεωρώντας ότι η ομάδα –γιά πολλοστή φορά- τον κοροιδεύει, αποφάσισε να μην αγωνιστεί. Όσον αφορά τα γραπτά μηνύματα που τόσο λόγο έκανε ο εν λόγω κύριος, σας τα παραθέτω αυτούσια.

Στις 15:47 του Σαββάτου, έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τον εν λόγω κύριο: "Προς κ. Παπαδάκη, ως αντίκλητο του αθλητή Έιμπραμς και με βάση και μαρτυρίες σε ενημερώνω, 1. Αύριο θα κάνω αγωγή στον παίκτη και σε εσένα για ζημίες, 2. Ποινική αναφορά για εκβιασμό. Σάββατο 15:45, το παρόν μύνημα θα αναφερθεί και στην αγωγή."


Χωρίς ακόμα να γνωρίζω τι έχει συμβεί, αυτομάτως του απάντησα: " Στείλτο και στην Πυροσβεστική Νίκο μου. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά δεν με απασχολεί και να μάθω. Όσο για τις ζημίες, στείλε μου πρώτα την επιταγή που μου χρωστάς τόσο καιρό και μετά ξαναμιλάμε. 15:53 Σάββατο, 19/01/08.".

Η απάντηση που έλαβα στις 15:57 έλεγε: "Με κουβέντες της πιάτσας, να είσαι βέβαιος οτι θα φροντίσω την αμοιβή που σου πρέπει...αντίο."


Και η απάντηση μου στο μήνυμα του εν λόγω κυρίου, ο οποίος, εκτός των άλλων, μου αποκάλυψε και τις προθέσεις του να μην με πληρώσει για την εργασία μου, ήταν: « Φάτα σουβλάκια και κράτα και τα ρέστα να πιείς κανα καφέ.".


Αμέσως μετά, επικοινώνησα με τον κ. Έιμπραμς, για να διαπιστώσω τι έχει συμβεί, ο οποίος και μου εξιστόρησε τα παραπάνω και μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί, μή ανεχόμενος άλλο την κοροϊδία των υπευθύνων της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Έιμπραμς, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί δέκα χρόνια στην Ευρώπη και γνωρίζει να διακρίνει πρόσωπα και καταστάσεις από μόνος του και χωρίς να χρειάζεται συμβουλές από κανένα μάνατζερ, είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πάτρας την περίοδο 2005-2006, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις τις απορρέουσες από το συμβόλαιό του, ωστόσο ουδέποτε πληρώθηκε ούτε το ένα τρίτο του συμβολαίου του.

Προσέφυγε στην Ελληνική δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα, δύο χρόνια αργότερα, να λάβει το ποσόν των 3,300 ευρώ έναντι επιδικασμένου χρέους 76,000 ευρώ...

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν ο κ. Έιμπραμς υπέγραφε στην Ολυμπιάδα Πατρών, συμφώνησε και ζήτησε εγγυήσεις οτι οι αμοιβές και λοιπές υποχρέωσεις από την πλευρά της ομάδας, θα ήταν απολύτως ακριβείς. Παραταύτα, δεν ήταν...

Επί των δηλώσεων: "Κατηγορούμαι" από τον εν λόγω κύριο, οτι τον "εκβίασα" τη στιγμή που από τις 2 Ιανουαρίου, 2008 δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από την ομάδα του και για κανένα λόγο και ούτε και ήταν στις προθέσεις μου γιατί είναι φανερό στην ομάδα αυτή έχουν τις δικές τους απόψεις...

Άγνωστο γιατί, ο εν λόγω κύριος, αιφνιδίως, αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες, χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κάποιοι αθλητές που εκπροσωπώ βρίσκονται στα δικαστήρια, αφού η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς αυτούς. Οι υποθέσεις αυτές, βρίσκονται στη δικαιοσύνη και έχουν κριθεί ήδη, υπερ των αθλητών, στον πρώτο βαθμό.

Επίσης, αναφέρθηκε και σε άλλον αθλητή τον οποίο εκπροσωπώ, τον Αντονι Γκολντουάιρ. Σε βολιδοσκόπηση της συγκεκριμένης ομάδας για τον εν λόγω αθλητή, έλαβε άμεσα αρνητική απάντηση και ουδεμία άλλη συζήτηση έγινε επί του θέματος αυτού.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο εν λόγω κύριος, οτι εγώ συγκεκριμένα, εκτός του οτι διατηρώ διεθνή άδεια FIBA, μετείχα και στην αρμόδια νομοθετική της FIBA επιτροπή, αυτή, δηλαδή, που εξετάζει το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των εκπροσώπων διεθνώς.

Προς πείσμα μερικών, θα εξακολουθήσω να προασπίζω τα συμφέροντα των πελατών μου αθλητών και προπονητών, όπως η εικοσαετής μου πορεία στο χώρο μου επιτάσσει, ακριβώς ώστε να μην δίνεται ευκαιρία σε διάφορους παράγοντες του είδους, να τους εκμεταλλεύονται.

‘Ετσι ώστε να μην μπορεί ο κάθε παράγοντας να πληρώνει όποτε και εάν θέλει, να μην καταθέτει συμβόλαια με το βασικό μισθό του ανειδίκευτου όταν η συμφωνία είναι υπερπολλαπλάσια και να μην περιμένει οτι οι αθλητές θα αγωνίζονται απλήρωτοι.

Συμπερασματικά: Ο εν λόγω κύριος, προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι στον εαυτό του για τα κακώς κείμενα στην ομάδα του, καθώς και δημιουργία εντυπώσεων για λαϊκή κατανάλωση, χρησιμοποιώντας το όνομά μου και αυτό των αθλητών που εκπροσωπώ, χαρακτηρίζοντάς μας με εκφράσεις του πεζοδρομίου, ζημιώνοντας την καλή φήμη και επαγγελματική μας αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου, αναγκάζει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τους προαναφερθέντες αθλητές, να κινηθούμε εναντίον του με κάθε νόμιμο τρόπο προασπιζόμενοι τα εν γένει συμφέροντά μας".

Ανακοίνωση απάντηση από Ολυμπιάδα Πατρών



Με σκληρά λόγια κατά του κύριου Παπαδάκη και του Έιμπραμς αναφέρθηκε με ανακοίνωση της η Ολυμπιάδα Πατρών, για τα όσα εξέδωσε ο μάνατζερ του Αμερικανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



"Διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση του "κυρίου" Παπαδάκη εύκολα διαπιστώνει την αβασιμότητα και τα ασύστολα ψεύδη. Ο "κύριος" αυτός και ο "φυγάς" αθλητής του, που τον αναζητά η ΚΑΕ Ολυμπιάς να του παραδώσει το εξώδικο, θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση από την δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου μαζί τους".








































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ