ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πυρ και μανία με Κουκουλεκίδη

Πυρ και μανία με Κουκουλεκίδη
Μάρκοβιτς-Λιανός

Τη δεύτερη ανακοίνωση κατά του Στέλιου Κουκουλεκίδη, σε διάστημα τριών ημερών εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος

Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά: " Η ΚΑΕ Πανιώνιος, με προηγούμενη ανακοίνωσή της ζήτησε την εξαίρεση του κ. Κουκουλεκίδη από τους προσεχείς αγώνες της ομάδας μας γιατί πέρα από τις επιεικώς άστοχες και περίεργες αποφάσεις του, κυρίως επέδειξε ανάρμοστη και εριστική συμπεριφορά προς τους παράγοντες της ομάδας του Πανιωνίου και συγκεκριμένα προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Ηλία Λιανό".

"Όλα αυτά τα χρόνια με το ανάλογο κόστος οικονομικό και όχι μόνο, είναι συνεπής η επιδίωξή μας να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, έτσι ώστε και οι διαιτητές να εκτελούν τα καθήκοντά τους σε ένα πολιτισμένο και φιλόξενο περιβάλλον στο πλέον σύγχρονο γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα. Και βεβαίως απέχουμε συστηματικά από ανακοινώσεις και δηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας, υπερασπιζόμενοι έμπρακτα το έργο και την αμεροληψία των εκπροσώπων της. Εξίσου όμως πάγια είναι η θέση της διοίκησης ότι δεν διαπραγματεύεται σε ζητήματα συμπεριφοράς και απαιτεί από τους διαιτητές, όπως και από κάθε άλλο εμπλεκόμενο στο χώρο της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, να επιδεικνύουν τον ίδιο σεβασμό και ανάλογη συμπεριφορά με αυτήν που απολαμβάνουν από εμάς".

"Ατυχώς, και μετά τα όσα αναληθή ανέγραψε στο φύλλο αγώνος ο συγκεκριμένος διαιτητής, σχετικά με το ύφος και το περιεχόμενο των διαμαρτυριών του πρόεδρου της ΚΑΕ προς το πρόσωπό του, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέρθουμε και να διαψεύσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη συγκεκριμένη αναφορά του στο φύλλο αγώνος".

"Αυτό που πράγματι συνέβη είναι ότι υπήρξε μια έντονη μεν, αλλά κόσμια και σε κάθε περίπτωση δικαιολογημένη διαμαρτυρία για τις διαιτητικές αποφάσεις του στο συγκεκριμένο αγώνα και ο κ. Κουκουλεκίδης ανταπάντησε με απειλητικές χειρονομίες. Το όλο περιστατικό εξελίχθηκε κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια, ενώπιον ικανού αριθμού ανθρώπων μεταξύ αυτών και αστυνομικών που συνόδευαν τους διαιτητές και οι οποίοι ασφαλώς και είναι δυνατό να αποκαταστήσουν την αλήθεια, εάν και όπου χρειαστεί

".

Όλοι στη γιορτή του Πανιωνίου
Με την παρουσία των Δ.Σ των ΓΣΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Πανιώνιος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19:00), η ετήσια γιορτή του συλλόγου, στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Όσον αφορά στο τμήμα μπάσκετ, εκτός της διοίκησης, θα παραβρεθούν στη γιορτή, το προπονητικό και τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς και όλοι οι αθλητές. Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms, στο πλαίσιο της γιορτής, θα βραβεύσει φέτος τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα της ομάδας Δημήτρη Φωσσέ για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ