ΠΑΟΚ

"Ψήφισε" Έλτον Μπράουν αλλιώς Ραλίμι

"Ψήφισε" Έλτον Μπράουν αλλιώς Ραλίμι
Φλεβαράκης

Στον Έλτον Μπράουν καταλήγει ο Κώστας Φλεβαράκης, όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Έντμουντ Σόντερς

Ο 25χρονος πλέον Μπράουν ύψους 2.06μ. αποτελεί ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ αλλά για την ώρα προτιμά να παραμείνει στο NBDL και να περιμένει κλήση από το ΝΒΑ (Νάγκετς, Ράπτορς ή Νετς) αν και να έχει πάντως δεν αποκλείεται ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής μέρας να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο Μπράουν στην αρχή της φετινής σεζόν υπέγραψε στους Λος Άντζελες Λέικερς και την περίοδο αυτή συνεχίζει στο NBDL και στο Κολοράντο με τον Φλεβράκη να μέτρηση την γνώση του από το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι υπάρχει και το μπάι άουτ των 30.000 δολαρίων.

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν το ναι του πρώην παίκτη του Μακεδονικού δέχονται να τον αφήσουν άνευ όρων μόλις δεχθεί πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Μέχρι το βράδυ λοιπόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένουν την απάντησή του Μπράουν αισιοδοξώντας πως αυτή θα είναι θετική.

Σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική η δεύτερη επιλογή του Φλεβαράκη είναι ο Μαροκινός ύψους 2.13μ. Ρέντα Ραλίμι με επίσης εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα στην περσινή χρονιά και αυτός ως παίκτης του Μακεδονικού. Μάλιστα είχε αποτελέσει επιλογή του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πλέον ελεύθερος από την γαλλική Σολέ και φέρεται να αναμένει.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες πάντως ανέφεραν έκαναν λόγο ότι στον ΠΑΟΚ κινήθηκαν για την απόκτηση του Τζουάν Χάουαρντ (35χρ., 2.06μ.) του οποίου η παρουσία φέτος στους Ντάλας Μάβερικς είναι τυπική. Η περίπτωσή του ωστόσο δεν προχώρησε.

Όσο για την λογική του Φλεβαράκη για τον παίκτη που είναι να αποκτηθεί; Εκτός από το να έρθει το γρηγορότερο δυνατό αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι: " Η λογική είναι να βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη. Αυτό δεν είναι εύκολο στο μέσο της χρονιάς, μια και προέχει η χημεία και θα πρέπει να προσέξουμε να μην αλλάξει η ταυτότητα της ομάδας σε επίθεση και άμυνα".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ