ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ: "Τα βρήκατε μπροστά σας"

ΠΣΑΚ: "Τα βρήκατε μπροστά σας"
Σήμα ΠΣΑΚ

Ο ΠΣΑΚ... επιβεβαιώνεται για το θέμα των πιστοποιητικών και εξέδωσε ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ανέφερε: "Ο ΠΣΑΚ προτού ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική περίοδος φώναζε και πρότεινε στους αρμόδιους φορείς την αλλαγή του καθεστώτος των πιστοποιητικών συμμετοχής στην Α1 και έκδοσή τους μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Ο Σύνδεσμος μας θεωρούσε επιβεβλημένο να χορηγούνται μόνο στις ομάδες οι οποίες έχουν εξοφλήσει τα χρέη τους και μπορούν να εγγυηθούν τα μπάτζετ τους. Απορούμε αν κάποιοι επιτέλους θα αναλάβουν τις ευθύνες τους ή θα συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από σκοπιμότητες και πολιτικές.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος μπροστά στις κάμερες δεσμεύεται και υπόσχεται, είναι... εξαφανισμένος σαν να μην τον αφορούν τα προβλήματα που δημιουργούν οι νόμοι του κράτους το οποίο υπηρετεί.

Αρνείται ακόμα και σήμερα να μας συναντήσει για να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές, παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις του και την συμφωνία που πετύχαμε με την ΕΟΚ. Ο ΕΣΑΚΕ ολόκληρο το καλοκαίρι αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους μας και όταν το κάνει η συνάντηση παίρνει τυπικό χαρακτήρα... 15 λεπτών!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δέχτηκε στο συμβούλιο του ομάδα που δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1, ενώ επιπλέον γνώριζε ότι οι αθλητές της έχουν υπογράψει συμβόλαια τα οποία όμως δεν είχαν ποτέ κατατεθεί.

Για πιο λόγο παρανομείτε πάνω στις πλάτες μας κύριοι; Ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα να μας εμπαίζεται και να εφαρμόζετε σκοπιμότητες όσον αφορά στο μέλλον μας και τα όνειρά μας; Κάποιοι από εσάς πληρώνεστε για να εξασφαλίζετε ότι θα γίνονται όλα σωστά και νομότυπα και αντ΄ αυτού χρησιμοποιείτε τις θέσεις σας για να παρακάμπτετε κάθε νόμο και ηθική προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα σας.

Ο σύνδεσμος μας σε περίπτωση οικονομικής βλάβης μελών μας (είτε του Πανοράματος, είτε της Καβάλας, είτε της Δάφνης) θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά όλων των υπευθύνων/ανεύθυνων που δεν έκαναν αυτά τα οποία όφειλαν.

Καλείστε να θεσμοθετήσετε άμεσα την αλλαγή του καθεστώτος της χορήγησης των πιστοποιητικών συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Αυτά που φωνάζαμε και κάποιοι γελούσαν μαζί μας τα βρήκατε μπροστά σας. Κρίμα γιατί εμείς δε ψάχναμε καμιά δικαίωση, αλλά προτείναμε τις αυτονόητες λύσεις που δεν θέλατε να ακούσετε και να δεχθείτε".













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ