ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Οι προπονήσεις των εθνικών κατηγοριών δεν θα ξεκινήσουν παρά τις προσπάθειές μας"

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του τόνισε την απογοήτευσή του για την αρνητική απάντηση των λοιμωξιολόγων, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες από την Α2 και κάτω να παραμείνουν σε αναστολή.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αρνητική απάντηση που πήρε από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για την έναρξη των προπονήσεων των εθνικών κατηγοριών. Ο ΠΣΑΚ είχε ζητήσει με επιστολή του στους αρμόδιους φορείς να δοθεί άδεια για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά...

Έκδηλη είναι η απογοήτευση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων κι έτσι, οι ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών, παραμένουν σε...αναστολή.

Οι προπονήσεις λοιπόν των αθλητών που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία και κάτω, δεν θα ξεκινήσουν παρά τις τεράστιες προσπάθειες μας".

TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ