ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: Με νέα επιστολή ζητάει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των ομάδων την 1η Ιανουαρίου

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ ζήτησε με επιστολή που έστειλε σε όλους τους αρμόδιους φορείς να δοθεί άδεια ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών.

Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει να ζητάει μία λύση από την Πολιτεία. Με τα ερασιτεχνικά σωματεία να παραμένουν στον "πάγο" λόγω του κορονοϊού, ο Σύνδεσμος των Παικτών ενημέρωσε ότι ζήτησε με νέα επιστολή που έστειλε προς όλους τους αρμόδιους φορείς να επιτραπούν - αρχικά - οι προπονήσεις για τις ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων.

Με νέες επιστολές προς ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου, στις ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων".

TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ