ΠΣΑΚΚ

Ο ΠΣΑΚ θα ζητήσει από τον Αυγενάκη να επιτραπούν προπονήσεις σε ερασιτεχνικά σωματεία και ακαδημίες

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΚ ενημέρωσε ότι έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου μεταξύ άλλων θα ζητηθεί να επιτραπούν έστω οι προπονήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού, έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις στον χώρο του αθλητισμού, με τον ΠΣΑΚ να προσπαθεί να βρει μία λύση.

Ο Σύνδεσμός των καλαθοσφαιριστών έπιασε τον σφυγμό του αθλητικού κόσμου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο ενημέρωσε πως έχει ήδη προγραμματιστεί να έχει σήμερα (3/11) τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα συζητηθούν τα νέα μέτρα, ενώ θα κατατεθεί το αίτημα να επιτραπούν τουλάχιστον οι προπονήσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ακαδημίες των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σημερα στις 16:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα συζήτησης τα νέα μετρα.

Ο ΠΣΑΚ θα ζητήσει να συνεχιστούν τουλαχιστον οι προπονήσεις και οι λειτουργίες σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ακαδημίες."

TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ