EUROLEAGUE

Πρόβλημα στις πτήσεις των Αρμάνι και Μακάμπι λόγω της Πανελλαδικής απεργίας

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η προγραμματισμένη Πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη (15/1) δημιουργεί πρόβλημα στην Αρμάνι και την Μακάμπι, αφού η πρώτη θα δυσκολευτεί να φύγει από την Ελλάδα και η δεύτερη να έρθει στην χώρα μας.

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για τις Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι, τις οποίες θα υποδεχθεί διαδοχικά ο Ολυμπιακός στις 14 και τις 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα για την EuroLeague. Ο λόγος; Η πανελλαδική απεργία που έχει ανακοινωθεί για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, η οποία περιλαμβάνει και τους ελεγκτες εναέριας κυκλοφορίας.

Από την στιγμή που η απεργία είναι γενική, αμφότεροι οι σύλλογοι θα έχουν πρόβλημα στην μετακίνησή τους, αφού η μεν Αρμάνι Μιλάνο με τα ισχύοντα δεδομένα δεν θα μπορέσει να αποχωρήσει από την Ελλάδα την Πέμπτη όπως είναι προγραμματισμένο, η δε Μακάμπι δεν θα μπορέσει να έρθει στην χώρα μας την ίδια ημέρα.

Η λογική λέει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί λύση για τις δύο ομάδες, ωστόσο την δεδομένη στιγμή αμφότερων τα ταξίδια είναι στον... αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι αύριο (14/1), Τετάρτη, στις 21:00, ενώ δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (16/10) θα υποδεχθεί την Μακάμπι

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ