ΑΡΗΣ

Προτροπή παραιτήσεων από την ΣΑΡΙΣΑ

Προτροπή παραιτήσεων από την ΣΑΡΙΣΑ
INTIME SPORTS

Τρεις μέρες μετά την συνάντηση όλων των φορέων του μπασκετικού Άρη στο Αλεξάνδρειο η ΣΑΡΙΣΑ με σημερινή πρωινή (27/06) της ανακοίνωση προτρέπει όλα τα μέλη της να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Μία ανακοίνωση που ήρθε στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης είναι να γίνει η νέα συνάντηση των φορέων και ουσιαστικά η συνέχεια και ολοκλήρωση εκείνης της Παρασκευής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που γίνει πράξη η υποβολή των παραιτήσεων όλων των μελών της ΣΑΡΙΣΑ που είχαν δώσει το παρών στην συνάντηση της Παρασκευής θα πρέπει να παραιτηθεί και ο Πέτρος Πάλμας.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που εκτός από μέλος της ΣΑΡΙΣΑ αποτελεί και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να υπάρξει αντικατάστασή του.

Μία εξέλιξη παραίτηση από πλευράς του Πάλμα ωστόσο που είχε διαφανεί από την αποχώρησή του από την συνάντηση της Παρασκευής μόλις μετά από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, παρά το γεγονός ότι είχε προτιμήσει τον δρόμο της σιωπής.

Υπενθυμίζεται πως ο Κύπριος επιχειρηματίας στην σύντομη παρουσία του στα κοινά της ΚΑΕ Άρης στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε φροντίσει να συμβάλλει οικονομικά τόσο για τρέχουσες υποχρεώσεις όσο και για της περσινής αγωνιστικής περιόδου με κυριότερη το κλείσιμο της υπόθεσης του Ντέιβιντ Μπλατ.

Κι όσο για την σημερινή ανακοίνωση της ΣΑΡΙΣΑ αυτή ανέφερε τα εξής: " Μετά την συνάντηση της Παρασκευής η ΣΑΡΙΣΑ προτρέπει στα μέλη της που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της ΚΑΕ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους για να διευκολύνουν τους μέτοχους να επιταχύνουν τις διοικητικές εξελίξεις.

Η ΣΑΡΙΣΑ μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική της Γενική Συνέλευση, όπου και θα αποφασιστούν οι μελλοντικές κινήσεις της".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ