ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτος στόχος ο Γκριρ

Ο Λιν Γκριρ είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση του ξένου πλέι-μέικερ που ψάχνουν στο λιμάνι

Πρόκειται για τον 28χρονο πλέι-μέικερ που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Νήαρ Ηστ, της Προκόμ και της Νάπολι πριν καταλήξει στο ΝΒΑ.
Ο αριστερόχειρας γκαρντ (με ύψος 1.88) είναι εξαιρετικός σκόρερ (πρώτος στην Ιταλία, με τη Νάπολι) έχοντας τη δυνατότητα να εκτελέσει από μακριά, αλλά κυρίως να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις.

Ο Γκριρ θεωρείται ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση του πλέι-μέικερ, ενώ ως εναλλακτική λύση προβάλλεται ο Κιθ ΜακΛίοντ, μόνο που στην περίπτωση του οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρχίσει να... χάνουν την υπομονή τους από τη στιγμή που διαρκώς καθυστερεί να απαντήσει.

Πάντως για τον Γκριρ υπάρχει κι ένας περίεργος όρος που αναφέρει ότι αν επιστρέψει στην Ευρώπη θα αγωνιστεί στη Νάπολι (σ.σ την οποία οδήγησε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του πριν από δύο χρόνια), αν κι οι Πειραιώτες δείχνουν διατεθειμένοι να "σπάσουν" αυτό το συμβόλαιο.

Πέρσι ο απόφοιτος του Τεμπλ (σ.σ είναι δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του κολεγίου) είχε εγγυημένο συμβόλαιο στο Μιλγουόκι (στα 800.000 δολάρια).

Τέλος η ΚΑΕ διαψεύδει τα σενάρια για συζητήσεις με τον Σκούνι Πεν.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ