ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη γνωριμία για Λάσμε

INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε έδωσε το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ατομικό ο Κίτσεν

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε την Πέμπτη με αντίπαλο τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, την Παρασκευή είχε κανονικά προπόνηση.

Με δεδομένο ότι αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” θα γυμναστούν και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα πάρουν ρεπό.

Στην προπόνηση, ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε στη διάθεσή του και τον Στεφάν Λάσμε ο οποίος αφίχθη στη χώρα μας λίγες ώρες νωρίτερα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και πάλι ο Ντέργουιν Κίτσεν ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (12/10) με αντίπαλο τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ