ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προτάθηκε ο Τζόζεφ Μπλερ

Προτάθηκε ο Τζόζεφ Μπλερ
Μάρκοβιτς-Λιανός

Δεν ενδιαφέρεται για τον Τζόζεφ Μπλερ ο Πανιώνιος, παρά τα δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό Τύπο

Ο Αμερικανός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα, από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ το 2000, προτάθηκε στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς, όπως αναφέρθηκε και στο Eurobasket.com, αλλά η ΚΑΕ, διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.
Φέτος, ο Μπλερ, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπάρτακ Βλαδιβοστόκ, αλλά αποχώρησε λόγω ασυνέπειας της διοίκησης στις πληρωμές.

Παρόλα αυτά, ο Νέναντ Μάρκοβιτς, δεν φαίνεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του και θέλει να περιμένει ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, συνεχίζεται χωρίς τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Νικητές Λιανός-Μάρκοβιτς
Στο μεταξύ, την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας, είχαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, αφού διοργανώθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού, τουρνουά με τη συμμετοχή των χορηγών της ομάδας.

Η δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου, κατέλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας διαδοχικά τις ομάδες της On Telecoms και της WIND. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηλιας Λιανός, με τον προπονητή της ομάδας Νέναντ Μάρκοβιτς έκλεψαν την παράσταση με την απόδοσή τους.









TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ