ΠΑΟΚ

Πρόταση στον Ότις Χιλ

Πρόταση στον Ότις Χιλ
Χιλ

Πρόταση συνεργρασίας στον Αμερικανό, Ότις Χιλ, που αγωνίζεται στην Χάποελ Ναχαρίγια, έκανε ο ΠΑΟΚ

Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ως έχει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Σόντερς θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη προσοχή από το ίδιο βράδυ με πλεονέκτημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης την διακοπή στο πρωτάθλημα ελέω της διεξαγωγής του All Star Game στην Αμαλιάδα.
Η περίπτωση του Ρέντα Ραλίμι της Σολέ δεν προχώρησε αν και αποτελούσε πρώτη επιλογή του Φλεβαράκη, εκτιμώντας τον από την περυσινή τους συνεργασία στην ομάδα του Μακεδονικού, την ίδια ώρα που ο ένας από τους δύο Αμερικανούς που είχε ξεχωρίσει να ήταν ο Ότις Χιλ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον 31χρονο σέντερ, ύψους 2.05μ. έγινε πρόταση για να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό αλλά το γεγονός πως ειδοποίησε ότι θα μπορούσε να έρθει τη Δευτέρα είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει τα δεδομένα προς στιγμήν τουλάχιστον. Ο Χιλ θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος αγωνίζεται στην ισραηλινή Χάποελ Ναχαρίγια έχοντας κατά μ.ο. 13.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.3 τάπες σε 23΄ συμμετοχής.

Όσο για τον Σόντερς; Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 της Ισπανίας και στην LEB Oro με την ομάδα της Αλέρτα Καντάμπρια Λόμπος.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ