EUROLEAGUE

Πρόστιμο ένα μηνιάτικο σε τιμ και παίκτες

Πρόστιμο ένα μηνιάτικο σε τιμ και παίκτες
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα και η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Euroleague είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιβολή προστίμου ενός μηνιάτικου σε τεχνικό τιμ και παίκτες.

Επιβολή προστίμου ενός μηνιάτικου σε τεχνικό τιμ και παίκτες του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Euroleague λόγω της εικόνας που έφερε την ήττα της ομάδας.

Μία κίνηση που λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά στη φετινή πορεία της ομάδας του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στη Euroleague. Η πρώτη ήταν στον α' γύρο του θεσμού, στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας μετά από την ήττα στην Πολωνία από τη Ζιέλονα Γκόρα.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους εν όψει της συνέχειας της πορείας στη Euroleague στον δρόμο προς το Final Four που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Κι αν η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν η πρώτη εντός έδρας στο ΤΟΡ 16 ο Παναθηναϊκός είχε φλερτάρει μαζί της και την περασμένη εβδομάδα όπου χρειάστηκε το τρίποντο του Φελντέιν για να κερδίσει την Ουνικάχα Μάλαγα με 68-66 στο ΟΑΚΑ. Σε μία πορεία που είχε ξεκινήσει με την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ