ΣΙΕΝΑ

Προσοχή ζήτησε ο Πιανιτζάνι

Προσοχή ζήτησε ο Πιανιτζάνι

Μετά από δύο εβδομάδες η Σιένα επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την Σκαβολίνι Πέζαρο και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του. Αμφίβολοι Χέρστον και Μικελόρι

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την κυριακάτικη αναμέτρηση (10/4) της ομάδας του με αντίπαλο την Σκαβολίνι και δεν έκρυψε την ανησυχία του μήπως η Σιένα πέσει θύμα έκπληξης στην Σέριε Α της οποίας ηγείται.

"Επιστρέφουμε μετά από κάποιες εβδομάδες για να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Κι αυτός ο αγώνας κόντρα στη Σκαβολίνι θα είναι ο πρώτος από μία σειρά αγώνων πολύ δύσκολων, στο διάστημα του ενός μήνα που μας χωρίζει από το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος", σχολίασε ο Πιανιτζάνι και συνέχισε λέγοντας:

"Παράλληλα πρέπει να αναπληρώσουμε και τους αγώνες που χάσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και σε καμία περίπτωση να μην μας εκπλήξει ο ρυθμός της Σκαβολίνι που παίζοντας στην έδρα της θα προσπαθήσει να παίξει πιο γρήγορα".

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Μαλίκ Χέρστον και Αντρέα Μικελόρι αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για το ματς.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ