ΙΤΑΛΙΑ

Προς Βενέτσια οδεύει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι με τη Μέγκα
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας από τη στιγμή που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό με τη Βενέτσια να φαντάζει ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός για την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, παρότι υπήρχε η οψιόν ώστε να συνεχίζει να αποτελεί μέλος της ομάδας για τρίτη σεζόν. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έκρινε πως το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για το συμβόλαιο του 24χρονου φόργουορντ (2.02μ) θα ήταν προτιμότερο να το αποφύγουν, αφήνοντας ένα παράθυρο συζητήσεων από το μηδέν.

Ομως φαίνεται πως ο διεθνής φόργουορντ είναι οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 αυτός δεν πρόκειται να αργήσει.

Ο Αιγαλεώτης άσος, που πέρσι αγωνίστηκε στα 11 από τα 34 παιχνίδια της regular season της EuroLeague οδεύει προς την Ιταλία και τη Βενέτσια με στόχο το restart. Η Βενέτσια πέρσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας της Legabasket Serie A και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στα ημιτελικά των playoffs με 3-0.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ