ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προς την έξοδο ο Κλαβέρ στην Μπαρτσελόνα

Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα για την EuroLeague της σεζόν 2019/20
Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα για την EuroLeague EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Βίκτορ Κλαβέρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα στην Μπαρτσελόνα λόγω και του τραυματισμού στο στο ξεκίνημα της χρονιάς που τον πήγε πίσω. Και, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" είναι πολύ πιθανό η φετινή να είναι και η τελευταία του σεζόν στους Καταλανούς.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Ισπανός φόργουορντ έχει μεν ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τον υπολογίζει. Ο λόγος είναι ότι ο Λιθουανός τεχνικός πιστεύει ότι ο 22χρονος Σέρχι Μαρτίνεθ (προϊόν των ακαδημιών της ομάδας) μπορεί να καλύψει τον ρόλο του Κλαβέρ με την ίδια επιτυχία.

Με βάση μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι του Κλαβέρ έχουν ήδη προσφέρει τον πελάτη τους σε άλλες Ισπανικές ομάδες, αφού ο 33χρονος φόργουορντ θέλει να μείνει στην Ισπανία.

Ο Κλαβέρ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το 2016. Την φετινή σεζόν έχει 2.5 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ