EUROLEAGUE

Προπονητής Αναντολού Εφές: "Ο Ολυμπιακός έγινε ξανά σούπερ ανταγωνιστικός στη EuroLeague"

Προπονητής Αναντολού Εφές: "Ο Ολυμπιακός έγινε ξανά σούπερ ανταγωνιστικός στη EuroLeague"
ANADOLU EFES PROPERTY

Ενέργεια και συγκέντρωση θέλει να δει ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, ο προπονητής της Αναντολού Εφές, από την ομάδα του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του βρίσκεται μία νίκη πίσω από τη 10η θέση, έχει 5-5 στα τελευταία δέκα παιχνίδια στη EuroLeague και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα χωρέσει έστω στο play-in για να διεκδικήσει τις δύο εκτός έδρας knockout νίκες που θα την βάλουν στα playoffs της διοργάνωσης. Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ξέρει ότι η Αναντολού Εφές θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις το βράδυ της Τρίτης (19/3 στις 19:30) στο Σινάν Ερντέμ Ντομ, ωστόσο βγάζει το καπέλο στον Ολυμπιακό τον οποίο θεωρεί πολύ ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής των Τούρκων:

"Θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο στο ξεκίνημα της διαβολοβδομάδας. Υποδεχόμαστε έναν αθλητικό μας αντίπαλο από τα παλιά, τον Ολυμπιακό, που έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και μία ομάδα που βασίζεται στον κορμό και στην ενότητά της εδώ και καιρό. Με τους αθλητές που πρόσθεσαν φέτος, είναι και πάλι πολύ ανταγωνιστικοί στη EuroLeague.

Θα πρέπει να παίξουμε με όλη μας την ενέργεια και με συγκέντρωση, θα πρέπει να πάρουμε βοήθεια απ' όλα τα μέλη της ομάδας και θα χρειαστούμε και την υποστήριξη από το υπέροχο κοινό μας στο Σινάν Ερντέμ Ντομ για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ