ΡΕΘΥΜΝΟ

Προπονήθηκε ο Τζόζεφ

Προπονήθηκε ο Τζόζεφ

Ο νέος ξένος του Ρεθύμνου Cretan Kings, Ντεβό Τζόζεφ, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, δηλώνοντας ακολούθως ότι χαρούμενος που ήρθε σε μία οργανωμένη ομάδα.

Ο Ντεβό Τζόζεφ είναι εδώ και μερικές ημέρες ο αντικαταστάτης του Εβάντας Ζάμπας στο Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Καναδό γκαρντ να έρχεται χθες (2/1) στην Ελλάδα για χάρη των Κρητικών και να κάνει τελικά σήμερα (3/1) την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης μάλιστα ο Τζόζεφ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου, υποστηρίζοντας πως " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίζω πως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και έχει μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται αλλά και εγώ να βοηθηθώ μέσα από αυτή τη διαδικασία, ανυπομονώντας να ξεκινήσω τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ