ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Σπανούλης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Προπονήθηκε ο Σπανούλης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Ο Σπανούλης προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, έμεινε εκτός ο Πέτγουεϊ, ο οποίος και δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το ματς το ενδεχόμενο να μπει στη δωδεκάδα ο αρχηγός.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία του για το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Άρη, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα (20:30, Novasports 2) της Πέμπτης (4/6) στο "Nick Galis Hal".

Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκαν με την ερυθρόλευκη αποστολή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά το αν θα μπει στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση θα αποφασιστεί από το προπονητικό-τιμ λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς υπάρχει και η διάθεση να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας.

Ο κορυφαίος γκαρντ, άλλωστε, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη κυρίως για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας (και όχι με την λογική πως... δεν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Άρη χωρίς εκείνον), καθώς αν παρέμενε στην Αθήνα θα έμενε τέσσερις μέρες εκτός προγράμματος.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στο σημείο που τραυματίστηκε (τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού) και το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να τον ξεκουράσει-προφυλάξει ενόψει της συνέχειας. Θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Οι ερυθρόλευκοι ανέλυσαν σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στο τρίτο ματς κόντρα στον Άρη, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκορ 84-74, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συζητά με τους παίκτες του, κάνοντας τους έντονες παρατηρήσεις.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων ζήτησε από εκείνους να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, λειτουργώντας με συγκέντρωση, αλλά και με προσήλωση στο αγωνιστικό τους πλάνο σε άμυνα και επίθεση, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους, ώστε να πάρουν τη νίκη και να σφραγίσουν την πρόκριση τους στους τελικούς της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ