ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Πρίντεζης

INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει ΟΑΚΑ δίχως προβλήματα. Ο Πρίντεζης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα.

Την Τρίτη (7/10) ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το νοκ-άουτ παιχνίδι της Πέμπτης (9/10, 21:30, ANT-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο μέρος ο Πρίντεζης

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα (πέρα από τις γνωστές απουσίες των τραυματισμένων Παπαπέτρου-Ντάρντεν), ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και παράλληλα ακολουθεί αποθεραπεία. Ο Έλληνας διεθνής αισθάνεται καλύτερα και η συμμετοχή του στο ματς είναι δεδομένη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν παρακολουθήσει σε βίντεο ορισμένα από τα φιλικά του Παναθηναϊκού, προετοιμάζονται ανάλογα και αντιμετωπίζουν με σεβασμό τον αντίπαλο τους. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός και κανένας από τους ερυθρόλευκους δεν θεωρεί τον Ολυμπιακό φαβορί στην αναμέτρηση.

Πάντως, είναι δεδομένη η μεγάλη επιθυμία των Πειραιωτών να κερδίσουν το ματς, δίνοντας και την… ψυχή τους στο γήπεδο , τόσο ώστε να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όσο και για να δώσουν χαρά στον φίλαθλο κόσμο τους. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, άλλωστε, σχολίασε πως μέσω αυτής της αναμέτρησης η ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ώστε να εξιλεωθεί για την περσινή σεζόν , στην οποία δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος.

Κατσίβελης ή Πέτγουεϊ θα βοηθήσουν στο “3”

Στα αγωνιστικά, οι Πειραιώτες επιμένουν πως θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους στο ΟΑΚΑ, πηγαίνοντας το ματς σε γρήγορο τέμπο και σε πολλές κατοχές. Ο Ματ Λοτζέσκι στο “3” βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά, αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει όταν ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα βρίσκεται στο παρκέ, αφού οι Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι τραυματίες.

Όπως έχουμε πει, τα σενάρια είναι δύο: το πρώτο, που είναι και το πιθανότερο, είναι η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Κατσίβελη ως τρίτος γκαρντ (πλαισιώνοντας τους Σπανούλη, Σλούκα, Μάντζαρη, Λαφαγιέτ) στην περιφέρεια και το δεύτερο (λίγες πιθανότητες) να “χαμηλώσει” θέση ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Και οι δύο περιπτώσεις δοκιμάστηκαν στα φιλικά προετοιμασίας. Ποιος θα χρησιμοποιηθεί εκεί; Αυτό θα φανεί μοναχά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ορισμός ή κλήρωση; Δεν πήραν ποτέ απάντηση οι Πειραιώτες

Οι διαιτητές για το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανακοινώθηκαν. Επιλέχθηκαν οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει τονίσει εδώ και καιρό στους ανθρώπους της ΚΕΔ πως θέλει να γνωρίζει από νωρίς αν θα υπάρχει ορισμός ή κλήρωση στους διαιτητές. Η ΚΕΔ, όμως, δεν ενημέρωσε ποτέ τους Πειραιώτες και την τελευταία στιγμή τους γνωστοποίησε με ορισμό. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο ρέφερι Χρίστος Χριστοδούλου έμεινε εκτός λίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ