ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Παπαπέτρου και ετοιμάζεται να παίξει ο Γιανγκ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προπονήθηκε και πάλι με την ομάδα, ενώ ο Πάτρικ Γιανγκ ετοιμάζεται για το φετινό ντεμπούτο του στα φιλικά του Ολυμπιακού. Τζάμπολ το βράδυ (20:30, OTE-TV 4) της Παρασκευής (23/9) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του "International Basketball Tournament Crete", το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρώτος αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ερυθρός Αστέρας, σε μία μάχη επίπεδου Euroleague, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ (20:30, OTE-TV) της Παρασκευής (23/9) στο γήπεδο "Δύο Αοράκια", ενώ νωρίτερα η Αναντολού Εφές θα παίξει κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Kατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τους συμπαίκτες του, καθώς την προηγούμενη μέρα απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Πάτρικ Γιανγκ, όπως σας αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, ο Αμερικανός σέντερ θα πραγματοποιήσει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το ντεμπούτο του στα φετινά φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών. Στα προηγούμενα φιλικά ματς απουσίασε, καθώς στα τέλη Αυγούστου τραυματίστηκε στο χέρι (υπέστη μικρό αποσπαστικό κάταγμα στον δείκτη του αριστερού του χεριού).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ