ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με Αγγελόπουλους

Προπόνηση με Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είδαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ ο Ίβκοβιτς έχει προγραμματίσει και για την Τετάρτη το μεσημέρι προπόνηση όπου θα αποφασίσει αν θα πάρει ή όχι μαζί του, τον Μάρκο Κέσελ.

Με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να παρακολουθούν την βραδυνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως κάθε φορά, πριν από ένα μεγάλο ματς, οι δυο ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ βρέθηκαν κοντά στην ομάδα για να συμπαρασταθούν σε προπονητή και παίκτες.

Ο Ολυμπιακός πάει ήρεμος για τη μάχη με τους "πράσινους". Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ κατά την πάγια τακτική της που εφαρμόζει φέτος δεν ήταν παρούσα στην διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών και οι Πειραιώτες μοιάζουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση.

Να νικήσουν, δηλαδή, μέσα στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς η τελευταία τους επιτυχία στο γήπεδο του Παναθηναϊκού παραμένει το 84-89 που σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 2007.

Όλοι, βέβαια, αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά κι όλοι δηλώνουν έτοιμοι να ανατρέψουν την παράδοση και να πετύχουν μια σημαντική νίκη, που όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα ισοδυναμεί με ... μισό τίτλο. Ειδικά αν νικήσει ο Ολυμπιακό, που είναι φιλοξενούμενος, σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τον πρώτο λόγο για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Είναι ένα ματς-κλειδί, αλλά όχι, βέβαια, και το "τέλος του κόσμου", αφού οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν αρκετές φορές μέσα στη χρονιά.

Τελευταία στιγμή για Κέσελ

Ο Μάρκο Κέσελ, στο μεταξύ, πήρε μέρος στην προπόνηση που έγινε την Τρίτη, είναι καλά όχι όμως και απόλυτα έτοιμος. Η απόφαση για το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα ληφθεί από τον Ίβκοβιτς λίγο μετά την μεσημεριανή προπόνηση την Τετάρτη, καθώς η αποστολή θα είναι, πλέον, έτοιμη να αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι να δούμε τον Κέσελ να παίρνει μέρος στο ντέρμπι, όπως και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του και ήδη έχει παίξει ένα ματς, αυτό εναντίον της Καβάλας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ