ΠΑΟΚ

Προπόνηση και με τρένο στην Λάρισα

Προπόνηση και με τρένο στην Λάρισα
Μαρκόπουλος

Oλοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στην Πυλαία η προετοιμασία για την Ολύμπια (Τετάρτη, 28/4)

" Τελειώνοντας την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί και πειθαρχημένοι, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να πετύχουμε μία ακόμη νίκη, την οποία θέλουμε για να εξασφαλίσουμε από κάθε άποψη την πέμπτη θέση", ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με την Ολύμπια, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας κόουτς μάλιστα φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα για την αναμέτρηση, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάει την ομάδα της Λάρισας παρά το ότι έχει υποβιβαστεί στην Α2: " Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα της Λάρισας, αλλά να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα και με τον ίδιο τρόπο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, για να συνεχίσουμε το σερί μας και να διατηρήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, υποστήριξε: " Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι ιδιαίτερο, όχι μόνο επειδή είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου, αλλά και λόγω της εμπειρίας που θα προηγηθεί για όλους μας, με το ταξίδι που θα κάνουμε με το τρένο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και σε καμία περίπτωση να μην τον υποτιμήσουμε".

"Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αγώνων που έχουμε. Είναι αλήθεια ότι μας απασχολούν τα πλέι οφ, αλλά με αυτή τη διαδικασία που είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, αλλά και τον επόμενο αντίπαλό μας οφείλουμε να ασχοληθούμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ