ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Υπό εξαφάνιση τα πρώτα εισιτήρια του τουρνουά

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Υπό εξαφάνιση τα πρώτα εισιτήρια του τουρνουά
ΕΟΚ

Η διάθεση των πρώτων εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Εθνική Ανδρών στο ΣΕΦ (2-7/7) συνεχίζεται, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι πλέον έχουν μείνει ελάχιστα μαγικά χαρτάκια, ενώ αυτά του τελικού έχουν εξαντληθεί.

Η δίψα του κόσμου και η επιθυμία του να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στην μάχη της στο Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7) που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ είναι μεγάλη. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν σε 24 ώρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον τελικό, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια.

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε, πλέον έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς και υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΚ αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά σε δόσεις, ξεκινώντας με το πρώτο 20%, που διατέθηκε σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Ο ερχόμενος Ιούλιος θα είναι… μήνας μπάσκετ κι αυτό επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7, ΣΕΦ).

Η μεγάλη προσφορά της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους, με την παροχή του 20% των συνολικών εισιτηρίων της διοργάνωσης σε προνομιακές τιμές με σημαντικές εκπτώσεις σήμανε… συναγερμό.

Το ποσοστό των εισιτηρίων που αφορά στον μεγάλο τελικό της 7/7, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, «εξαφανίστηκαν» σε χρόνο – ρεκόρ.

Για τους ημιτελικούς της 6/7 που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού έχουν απομείνει ελάχιστα, ενώ υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους αγώνες, ομίλων και «χιαστί» που δίνουν την ευκαιρία για να δει ο κόσμος από κοντά μεγάλα αστέρια του σπορ και πέρα από τους Ελληνες διεθνείς, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Η διάθεση του συγκεκριμένου «πακέτου» συνεχίζεται μέχρι εξάντλησής τους και θα υπάρξει ενημέρωση για το επόμενο στάδιο πώλησης των εισιτηρίων της διοργάνωσης.

Yπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στους ημιτελικούς, ο αγώνας της θα είναι ο πρώτος χρονικά από τους δύο ημιτελικούς.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από ΕΔΩ".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ