ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Τι χρειάζεται κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Προμηθέας: Τι χρειάζεται κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

ΑΕΚ Betsson και Προμηθέας κοντράρονται σήμερα (20/3) στα Άνω Λιόσια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League. Μόνο οι Πατρινοί έχουν ελπίδες πρόκρισης, αυτά είναι τα σενάρια.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται σήμερα (20/3) τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο βαθμολογικό κίνητρο έχουν μόνο οι Πατρινοί, αφού η "Ένωση" έχει ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα για τους Πατρινούς: Αν νικήσουν την ΑΕΚ Betsson, τότε θα προκριθούν στα προημιτελικά του BCL. Σε περίπτωση όμως που οι "κιτρινόμαυροι" πανηγυρίσουν την νίκη, τότε ο Προμηθέας θα χρειαστεί την βοήθεια της... Μούρθια για να προκριθεί, αφού θα πρέπει η ισπανική ομάδα να νικήσει εκτός έδρας την Χάποελ Χολόν.

Η Μούρθια βέβαια θέλει να νικήσει και για τους δικούς της λόγους, αφού υπάρχει ένα - έστω ακραίο - σενάριο που την αφήνει εκτός συνέχειας: Αυτό στο οποίο χάνει με διαφορά +26 πόντων στην Ουγγαρία από την Χάποελ και ταυτόχρονα ο Προμηθέας νικάει στην έδρα της ΑΕΚ Betsson.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ