ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Τέλος ο Κασιμίρο, αναλαμβάνει ο Ζούρος

Ο Ηλίας Ζούρος
Ο Ηλίας Ζούρος INTIME

Ο Λουίς Κασιμίρο πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Προμηθέα, με τον Ηλία Ζούρο να αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του.

Βραχύβια αποδείχθηκε η παρουσία του Λουίς Κασιμίρο στον πάγκο του Προμηθέα. Περίπου έναν μήνα μετά την έναρξη της σεζόν ο Ισπανός τεχνικός απομακρύνεται από την θέση του, πληρώνοντας το "μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα των Πατρινών, με τον Ηλία Ζούρο να αναμένεται να τον αντικαταστήσει.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έχει ένα βιογραφικό και ένα προφίλ που ταιριάζει με την φιλοσοφία και το μοντέλο των Πατρινών και σύντομα θα αναλάβει τα καθήκοντά του, επιστρέφοντας στους πάγκους έπειτα από το πέρασμά του από αυτόν του Περιστερίου.

Ο Κασιμίρο είχε ένα γεμάτο βιογραφικό ερχόμενος από την Ισπανία, ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να θέσει σε εφαρμογή τις σκέψεις του στο ρόστερ του Προμηθέα. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα της Πάτρας να ξεκινήσει την σεζόν με ρεκόρ 4-1 στην Stoiximan Basket League, αλλά 0-3 στο EuroCup με αποκορύφωμα την βαριά ήττα από την Μπουργκ (92-62), με το τελευταίο παιχνίδι να αποτελεί και το κύκνειο άσμα του Ισπανού στον πάγκο των Πατρινών.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ