ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία, φιλικά με Ολυμπιακό και Περιστέρι

Ο Νίκος Γκίκας με την φανέλα του Προμηθέα
Ο Νίκος Γκίκας με την φανέλα του Προμηθέα INTIME

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου, ενώ μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Στις 20 Αυγούστου θα μαζευτούν για πρώτη φορά στο παρκέ οι παίκτες του Προμηθέα προκειμένου να κάνουν την πρώτη προπόνησή τους ενόψει της σεζόν 2022/23.

Αυτό γνωστοποίησαν οι Πατρινοί, οι οποίοι ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών, όπου μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προμηθέας αναμένεται να έχει ένα σχεδόν ολοκαίνουριο ρόστερ την νέα σεζόν, αφού έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Αρνόλντας Κουλμπόκα, Βασίλη Μουράτου, Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, Άντονι Καουάν, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Τζο Γιανγκ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Τζέρικολ Χέλεμς, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Γκίκα και του Τράβις Σίμπσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

"Aντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας του Προμηθέα Πάτρας, που θα ξεκινήσει περίπου έναν μήνα πριν τις πρώτες του επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μάκη Γιατρά θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Αυγούστου στο «Promitheas Park», ενώ στις 23 του μηνός θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις 29/8 οι "Αχαιοί" θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό, με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη/ Μεσολόγγι και μία μέρα μετά θα επιστρέψουν στη βάση τους, την Πάτρα. Εν συνεχεία, στις 3 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθούν με τον Απόλλωνα στο «Δ. Τόφαλος», σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Θα ακολουθήσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα, στις 9 Σεπτεμβρίου με τον Ιωνικό Νίκαιας και στις 10 με το Περιστέρι αντίστοιχα. Μετέπειτα, οι πύλες του «Δ. Τόφαλος» θα ανοίξουν για το κοινό του Προμηθέα, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την αγαπημένη του ομάδα μέσα από τρία πολύ δυνατά φιλικά. Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι «πορτοκαλί» θα υποδεχτούν το Περιστέρι, στις 17 του μήνα θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, ενώ ο κύκλος των φιλικών προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα ματς που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» εν όψει Super Cup.

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022/23 θα ισχύουν κανονικά στα εντός έδρας φιλικά της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθούν παρουσία κοινού."

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ