ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Τσαϊρέλη

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης INTIME

Παίκτης του Προμηθέα είναι πλέον ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (34 χρονών, 2.08 μέτρα), με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την επιστροφή του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ στην ομάδα έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (34 χρονών, 2.08 μέτρα) επέστρεψε στον Προμηθέα. Την είδηση γνωστοποίησαν οι Πατρινοί με ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας ότι ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Τσαϊρέλης είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Αρνόλντας Κουλμπόκα, Βασίλη Μουράτου, Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, Άντονι Καουάν, Δημήτρη Κακλαμανάκη και Τζο Γιανγκ, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Γκίκα και του Τράβις Σίμπσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα αθλητή Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος μετά από τρεις αγωνιστικές σεζόν, θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Mιχάλης Τσαϊρέλης είναι 34ων ετών(γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1988), έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται κυρίως ως center, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση «4». Πρόκειται για έναν πολύπειρο αθλητή, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Πέρα από τον Προμηθέα, από τον οποίο είχε ένα αρκετά επιτυχημένο πέρασμα τη σεζόν 2018-19, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Τενερίφη, Ολυμπιακό, Ήφαιστο Λήμνου, Ηρακλή, Περιστέρι και Λάρισα. Την περασμένη σεζόν ο Θεσσαλονικιός center έπαιξε στη Λάρισα, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά. Σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα των «κυανόλευκων», ο Τσαϊρέλης μέτρησε 7,1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ο, παίζοντας περίπου 21 λεπτά ανά παιχνίδι και είχε σημαντική συνεισφορά για να φτάσουν οι Θεσσαλοί στην τετράδα της Basket League.

Υποδεχόμαστε ξανά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο."

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ