ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: "Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, η υπομονή έχει και τα όρια της"

Ο Μάκης Γιατράς διαμαρτύρεται στους διαιτητές
Ο Μάκης Γιατράς διαμαρτύρεται στους διαιτητές EUROKINISSI

Με μία επιθετική ανακοίνωση ο Προμηθέας βάλλει κατά των διαιτητών του 5ου ημιτελικού με το Λαύριο, λέγοντας ότι εξαντλήθηκε η υπομονή της ομάδας.

Προμηθέας εναντίον Μάνου και Καρακατσούνη. Με μία επιθετική ανακοίνωση, οι Πατρινοί τα βάζουν ανοιχτά με τους δύο εκ των τριών διαιτητών (ο τρίτος ήταν ο Πουρσανίδης) του 5ου ημιτελικού με το Λαύριο (νίκη του δεύτερου με 81-74), λέγοντας ότι "ξεπέρασαν τους εαυτούς τους".

Οι Πατρινοί εκφράζουν τα παράπονά τους από την αντιμετώπιση που έτυχαν, ενώ αναφέρονται και στην ένσταση που υπέβαλλαν με αφορμή το λάθος των διαιτητών με 46 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χθες οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Είναι δεδομένη η «εκτίμηση» που έχουν για την ομάδα μας και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε φορά που μας διαιτητεύουν.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας που βλέπει και γνωρίζει τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα δεν αντιδρούσε. Για το καλό του αθλήματος έκανε υπομονή.

Όμως, χθες ο κ. Μάνος και ο κ. Καρακατσούνης ήταν «απολαυστικοί». Το ξέραμε ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας το τι θα επακολουθούσε (από τη στιγμή που όρισε αυτούς τους δύο η ανεξάρτητη ΚΕΔ).

Αλλά αυτό που έκαναν ξεπέρασε κάθε φαντασία μας. Και στο τέλος ήταν τέτοια η σπουδή τους να «τελειώσουν τη δουλειά» που θολωμένοι έκαναν το μοιραίο λάθος. Και τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στη γραμματεία.

Παραδέχονται εγγράφως το εξόφθαλμο λάθος τους που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά ρίχνουν την ευθύνη στη γραμματεία.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ως ΚΑΕ αυτή την ανακοίνωση αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ