EUROLEAGUE

Προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός

Προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Οι νίκες Παναθηναϊκού και Λαμποράλ επί Μάλαγα και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα έστειλαν στους "8" της Euroleague τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για ένατη διαδοχική φορά στους "8" της Euroleague, καθώς οι Παναθηναϊκός και Λαμποράλ Κούτσα επικράτησαν των Μάλαγα ( 69-60 ) και Φενέρμπαχτσε ( 95-73 ) αντίστοιχα.

Με αυτόν τον τρόπο οι Ισπανοί έμειναν στο 5-7, όσο και οι Τούρκοι κι έτσι την τελευταία αγωνιστική ακόμα και αν κερδίσουν, με τους Πειραιώτες να γνωρίζουν δύο ήττες από Εφές και Παναθηναϊκό μένουν εκτός στην τριπλή ισοβαθμία.

Οι τρεις ομάδες θα έχουν 6-8 ρεκόρ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει κερδίσει δύο φορές τη Μάλαγα και μία τη Φενέρμπαχτσε. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για ένατη διαδοχική φορά στα προημιτελικά της Euroleague, καθώς η τελευταία φορά που δεν είχε καταφέρει να δώσει το "παρών" ήταν το 2005.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν σε περίπτωση που κάνει το 2/2 απέναντι στην Εφές και τον Παναθηναϊκό θα πάρει την τρίτη θέση στον Ε' Όμιλο. Σε περίπτωση που κάνει δύο ήττες θα βγει τέταρτος, όπως τέταρτος θα τερματίσει αν επικρατήσει της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου και ηττηθεί από το "τριφύλλι" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσης, στην τέταρτη θέση θα τερματίσει αν ηττηθεί από την Εφές και νικήσει τον Παναθηναϊκό με λιγότερο από πέντε πόντους (είχε ηττηθεί με τέσσερις στο ΟΑΚΑ). Τρίτος θα είναι αν νικήσει και τα δύο παιχνίδια ή γνωρίσει την ήττα από τους Τούρκους και επικρατήσει του Παναθηναϊκού με πέντε πόντους και πάνω.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ