NCAA

Πρόκριση - θρίλερ για τον Auguste

Πρόκριση - θρίλερ για τον Auguste

Το Stephen F. Austin έδειχνε ικανό για την έκπληξη απέναντι στο Notre Dame, αλλά οι Fighting Irish ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι με καλάθι του Rex Pflueger στο 1.4'' για το τέλος. Τρομερή εμφάνιση από τον Zach Auguste, που έκανε νταμπλ νταμπλ (VIDEOS).

Το άστρο του Notre Dame δεν λέει να "σβήσει" στη φετινή March Madness, με το Stephen F. Austin να βιώνει τον οδυνηρό αποκλεισμό λίγο πριν το τέλος. Τι κι αν οι "Fighting Irish" βρέθηκαν στο -5 (75-70) με 2'05'' να μένουν στον αγώνα; Έκαναν την ολική ανατροπή, για να πάρουν τη νίκη - πρόκριση στη "Sweet 16" με το καλάθι του Rex Pflueger στο 1.4'' για το τέλος (76-75). Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν το μοναδικό καλάθι του παίκτη του Notre Dame στο παιχνίδι!

Όσο για τον Zach Auguste; Είχε 16 πόντους (με 8/9 δίποντα και 0/2 βολές), 15 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής, για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του. Πλέον, οι "Fighting Irish" περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι του Wisconsin με το Xavier.

Δείτε πως κρίθηκε ο αγώνας και τις καλύτερες φάσεις



TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ