ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Τζέιμς

Προφορική συμφωνία με Τζέιμς

Τέλος καλά όλα καλά στην υπόθεση της διαμάχης μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και του Ντομινίκ Τζέιμς με τον Αμερικανό γκαρντ να καταλήγει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Δευτέρα (6/02) στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Η τρίτη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόταση της πλευράς του Ντομινίκ Τζέιμς στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, έγινε αποδεκτή για την λύση του συμβολαίου του.

Μία εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη με το μόνο που απέμενε εξ αρχής ήταν η συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι όπως φάνηκε σήμερα μετά το χθεσινό διπλό όχι να επήλθε.

Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι η πλευρά του Τζέιμς επανήλθε σήμερα με νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση από την στιγμή που δεν κατέθεσε υπόμνημα στην FIBA δείχνοντας με την στάση πως γνώριζε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει την υπόθεση.

Το μόνο που απομένει πλέον ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι να του σταλεί το letter of clearance του από την ΚΑΕ Άρης στην Ελληνική Ομοσπονδία και ακολούθως στην Σερβική.

Κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα με αυτό που θα απομένει να φανεί στην συνέχεια είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πετύχει να κλείσει την εκκρεμότητά της στον Γάιο Σκορδίλη.

Μία εκκρεμότητα που έχει φέρει την απόφαση της FIBA για απαγόρευση μεταγραφών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει την στιγμή αυτή και όσο θα συνεχίζεται η οποιαδήποτε κίνηση απόκτησης παίκτη για να καλύψει το κενό του Τζέιμς.

Όπως είναι γνωστό ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Κροάτη Ιβάν Τόμας, χθες κυκλοφόρησε ότι έχει προταθεί ο Αμερικανός Μπεν Ούζοχ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του Αμερικανού γκαρντ που εξετάζει πραγματικά το τεχνικό τιμ του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ