EUROLEAGUE

Προετοιμασία στα στενά του Μαρμαρά

Προετοιμασία στα στενά του Μαρμαρά

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές και πλέον στρέφει την προσοχή του στο τέταρτο ματς με τους Τούρκους, την ώρα που την ίδια στιγμή στην Πόλη... κρέμες και μπακλαβάδες καμαρώνουν σαν Αυτοκράτορες του Βυζαντίου (picts & video).

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, καθώς ηττήθηκε από την Εφές στο "Αμπντί Ιπεκτσί" με 83-72 .

Η Εφές βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και κατάφερε να πάρει μία σημαντική για την ίδια νίκη που της επέτρεψε να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου, έπειτα από 12 χρόνια.

Οι Τούρκοι στην Αθήνα και τις δύο βραδιές τους δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό με το περιφερειακό τους σουτ, ενώ και ο Ερντέν δεν έδειχνε ικανός να... πονέσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στην Κωνσταντινούπολη, όμως η Εφές πήρε σκορ από τους Τζόρνταν Φάρμαρ και Ντούσκο Σαβάνοβιτς, ενώ ο Τούρκος σέντερ δικαιολόγησε με την εμφάνιση του την παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς, σημειώνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε απέναντι στην σταδιακή αύξηση της διαφοράς από την Εφές, αλλά και στο παθητικό παιχνίδι του, όπως είπε στο Sport24.gr ο Κάιλ Χάινς ήταν να μειώσει το σκορ τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς στους επτά πόντους. Εκεί ο πολυτιμότερος παίκτης των Τούρκων Τζαμόν Λούκας ανέλαβε δράση και με κρίσιμα καλάθια διατήρησε την ομάδα του στον ρόλο του οδηγού, φτάνοντας τελικά στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες πλέν στρέφουν την προσοχή τους στο τέταρτο παιχνίδι. Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική, καθώς αν η Εφές πάρει τη νίκη η σειρά θα επιστρέψει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για πέμπτο αγώνα και το σκορ στο 2-2. Οι Τούρκοι δύσκολα χάνουν φέτος στην έδρα τους. Στην Ευρωλίγκα έχουν συνολικά τρεις ήττες. Οι δύο στην πρώτη φάση από Ζαλγκίρις Κάουνας και Κάχα Λαμποράλ και στο "Top-16", όπου σαφέστατα παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι από τη Μάλαγα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πατήσουν το παρκέ του "Αμπντί Ιπεκτσί" και πάλι σήμερα (18/04) για να προπονηθούν ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, ενώ δύο ώρες νωρίτερα θα κάνει την δική της προπόνηση η Εφές.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστεί έτοιμος κυρίως πνευματικά αυτό το ματς. Το 2-0 σίγουρα δεν εξασφάλιζε την πρόκριση ειδικά στην συγκεκριμένη φάση της Ευρωλίγκας. Η Εφές βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και κατάφερε να μείνει ζωντανή, παίρνοντας μία πολύ μεγάλη ανάσα, όπως ξεκαθάρισε ο αρχηγός της ομάδας, Κερέμ Τουντσερί .

Ο κόσμος βοήθησε τους Τούρκους καθώς δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα τραγουδούσαν το κομμάτι που συμπεριλήφθηκε στο διαφημιστικό σποτ τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, όσο ο Ολυμπιακός θα προσπαθεί να μην αποσπαστεί από τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη και την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, εμείς ηττηθήκαμε κατά κράτος από μία... παρέα με κρέμες και από έναν... όχλο μπακλαβάδων που μας παγίδεψαν το βλέμμα, ανεβαίνοντας κάποιο από τα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης.

Προετοιμασία στα στενά του Μαρμαρά

Κρέμες... Όχι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους

Προετοιμασία στα στενά του Μαρμαρά

Μόνος μου κι όλοι τους...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ