ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Ίσως ήταν λάθος, αλλά δεν μπορούσαμε να δώσουμε στον Λεσόρ τα τριπλάσια λεφτά, όπως ο Παναθηναϊκός"

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Ίσως ήταν λάθος, αλλά δεν μπορούσαμε να δώσουμε στον Λεσόρ τα τριπλάσια λεφτά, όπως ο Παναθηναϊκός"
PRINTSCREEN

Οικονομικός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Παρτίζαν δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ματίας Λεσόρ στο Βελιγράδι και άφησε τον Γάλλο σέντερ να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Καλεσμένος στο Telcast Podcast βρέθηκε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους παίκτες που αγωνίστηκαν στο κλαμπ τη σεζόν 2022/23 και εκτόξευσαν τις μετοχές τους. Όπως συνέβη, δηλαδή, με τον Ματίας Λεσόρ, που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό AKTOR με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που είχε στη Σερβία και κατέληξε να κατακτά την EuroLeague με τους πράσινους.

"Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρωταθλητές EuroLeague και ο Ντάντε Έξουμ παίζει τελικούς στο NBA (σσ. με τους Ντάλας Μάβερικς).

Μπορώ να αναφέρω πέντε παίκτες που φέτος παίρνουν πέντε φορές πάνω τα χρήματα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά μας δουλεύει καλά.

Είναι γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να δώσουμε στον Λεσόρ τα τριπλάσια λεφτά (σσ. από αυτά που έπαιρνε), όπως έκανε ο Παναθηναϊκός. Ήταν οικονομικό το θέμα. Η στρατηγική μας ήταν να φέρουμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Ενδεχομένως να ήταν λάθος απόφαση", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ