ΜΑΛΑΓΑ

Πρόεδρος Μάλαγα: "Η συμμετοχή στην EuroLeague θα ήταν αρνητική για τη στρατηγική μας"

Πρόεδρος Μάλαγα: "Η συμμετοχή στην EuroLeague θα ήταν αρνητική για τη στρατηγική μας"
@BASKETBALLCL

Η Μάλαγα δεν εξετάζει τη συμμετοχή της στην EuroLeague και σκοπεύει να παραμείνει πιστή στο Basketball Champions League, την κορυφαία διοργάνωση της FIBA, όπως κατέδειξε με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του κλαμπ,  Αντόνιο Χεσούς Λόπεζ Νιέτο.

Την αφοσίωσή του στο Basketball Champions League εξέφρασε ούτε λίγο, ούτε πολύ ο πρόεδρος της Μάλαγα, Αντόνιο Χεσούς Λόπεζ Νιέτο. Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ από την Ανδαλουσία, παραχώρησε δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο και εξήγησε πως ο σύλλογος θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον διπλάσιο μπάτζετ για να συμμετάσχει στην EuroLeague, κατακρίνοντας το οικονομικό μοντέλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

“Το μέλλον της Μάλαγα βρίσκεται σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση που της ταιριάζει καλύτερα για την ανάπτυξή της. Η συμμετοχή μας στην EuroLeague θα αποτελούσε μία αρνητική προσπάθεια κόντρα στην αθλητική επίδοση και στη στρατηγική μας.

Η EuroLeague είναι μία διοργάνωση που δικαιούται να έχει μία πιο φυσική αθλητική ανάπτυξη. Δεν καταλαβαίνω το φορμάτ του τουρνουά κι επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Ένας ρεαλιστικός υπολογισμός για να βρίσκεται μία ομάδα δείχνει ότι πρέπει να είναι σαν την Μπασκόνια ή την Βαλένθια, που έχουν το διπλάσιο μπάτζετ από εμάς”, ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΜΑΛΑΓΑ BASKETBALL CH. LEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ