NBA

Πρόεδρος Κλίπερς: "Κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει ο Λέοναρντ"

Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MICHAEL AINSWORTH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πρόεδρος των Κλίπερς, Λόρενς Φρανκ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον τραυματισμό του Κουάι Λέοναρντ στο γόνατο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει όλη την σεζόν.

Οι Κλίπερς ετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν έχοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό να τους ακολουθεί: Θα αγωνιστεί φέτος ο Κουάι Λέοναρντ; Όπως φαίνεται, την απάντηση δεν την ξέρουν ούτε οι ίδιοι.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Λόρενς Φρανκ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και με την κουβέντα να πηγαίνει κάποια στιγμή στον σταρ της ομάδας - ο οποίος υπέστη μερική ρήξη χιαστού στο δεξί πόδι στα playoffs - ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

"Δεν ακουμπάμε καν αυτό το θέμα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φρανκ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή κανείς κανείς δεν ξέρει, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τους τραυματισμούς στον χιαστό.

Για να προλάβω κάθε άλλη ερώτηση μέσα στην χρονιά, κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει ο Λέοναρντ. Αυτή την περίοδο κάνει αποθεραπεία κάθε μέρα, έχει ένα λεπτομερές πλάνο με ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και θα αφήσουμε το σώμα του και τους γιατρούς να μας πουν πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ