ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού για τον Πετρούσεβ"

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού για τον Πετρούσεβ"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεβ στο Βελιγράδι, δείχνοντας όμως πως κι αυτός έχει αντιληφθεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος ψηλός.

Η είδηση της επικείμενης αποδέσμευσης του Φιλίπ Πετρούσεβ από τους Σακραμέντο Κινγκς και η διαφαινόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη, έδωσε την αφορμή στη Σερβία προκειμένου να κάνουν... όνειρα για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Γι αυτό κιόλας, ο πρόεδρος του σερβικού κλαμπ, Νεμπόισα Τσόβιτς, απάντησε σχετική ερώτηση, μιλώντας στο podcast "Miljan's Corner".

"Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεβ τώρα, αλλά είναι δική του απόφαση και απόφαση του μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει λάθος. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Είτε έρθει, είτε όχι, δεν θα υπάρξει θυμός", ανέφερε ενδεικτικά.

Στην ουσία του πράγματος, ουδεμία πιθανότητα υπάρχει ο νεαρός ψηλός να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα, αφού επίκειται η ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό (αν δεν γίνει κάποιο... θαύμα με το ΝΒΑ).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ της Σερβίας δεν δίνουν πολλές πιθανότητες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ