ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Πλεονέκτημα δικό μας το άγχος της Μπιλμπάο"

Πρίντεζης: "Πλεονέκτημα δικό μας το άγχος της Μπιλμπάο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα την Παρασκευή (21/10) κόντρα στην Μπιλμπάο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάλαγα γνωρίζει πολύ καλά το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη.

" Το γήπεδο θα είναι γεμάτο σίγουρα και με πολύ φασαρία. Είναι αρκετά δύσκολο για όλες τις ομάδες να παίζουν στην έδρα της Μπιλμπάο", τόνισε αρχικά ο Πρίντεζης και συμπλήρωσε:

" Σε σχέση με πέρυσι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά νομίζω ότι ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία της είναι ο ίδιος. Ειδικά στην έδρα τους πιέζουν από το ξεκίνημα, παίζουν με ενέργεια και αν βρουν ρυθμό από το πρώτο λεπτό τότε δύσκολα χάνουν τον έλεγχο. Το πλεονέκτημα για μας είναι ότι το άγχος το έχουν στο Μπιλμπάο".

Στη συνέχεια τόνισε: " Είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι σίγουρα θέλουν όσο κανένα άλλο να είναι νικηφόρο. Θα το θέλει όχι μόνο η ομάδα, αλλά όλη η πόλη. Αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Αγωνιστικά θα μας εξηγήσουν οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουν, αλλά σίγουρα δύο δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι της Μπιλμπάο είναι η ταχύτητα και τα πολλά σουτ.

Εμείς είμαστε νέα ομάδα και σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι. Μας λείπουν παιχνίδια και αυτή η ομάδα τα χρειάζεται όσο καμία άλλη. Αυτά δεν τα λέω ως δικαιολογία. Είμαστε στον Ολυμπιακό και ανεξάρτητα πόσο έτοιμοι είμαστε πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό πρέπει να κάνουμε στο Μπιλμπάο".

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τρίτη (18/10) στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, όπου θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη (20/10), προτού ταξιδέψει για το Μπιλμπάο και το ματς με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ