ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Ωραίο και μοντέρνο μπάσκετ"

Πρίντεζης: "Ωραίο και μοντέρνο μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Ζητούμενο για τον Γιώργο Πρίντεζη είναι η Εθνική να παίξει όμορφο και μοντέρνο μπάσκετ στο προολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα. Τι είπε για τη δική του επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Fiba εξέφρασε την άποψή του για το πρώτο δείγμα γραφής της Εθνικής ομάδας που έδειξε στη Λιθουανία.

Ο 28χρονος άσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δουλεύει πολύ και θα συνεχίσει να το κάνει ούτως ώστε να... "παίξει όμορφο και μοντέρνο μπάσκετ.

Περιμένουμε και τους άλλους παίκτες που είχε υποχρεώσεις για το ιταλικό πρωτάθλημα να ενσωματωθούν εντελώς στην ομάδα. Ο προπονητής μας βοηθάει, βοηθάει τον καθέναν να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία για το καλό της ομάδας και να την ενισχύσει στην προσπάθεια για την πρόκρισή στο προολυμπιακό τουρνουά".

Αναφορικά με τη δική του επιστροφή, ο Πρίντεζης επισήμανε: "Δεν έχω πρόβλημα εξοικείωσης. Παρ΄ότι δεν ήμουν στην Εθνική την πέρσι το καλοκαίρι, γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες. Αφομοιώνω πράγματα κάθε μέρα και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Ζούρος: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ζούρος δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες του, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα: "Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Μπορούμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα και να δείξουμε περισσότερα στο παρκέ, όπως για παράδειγμα στην επίθεση και στο αμυντικό ριμπάουντ.

Πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και την ομαδικότητα που δείχνουν. Τα παιδιά το ξέρουν ότι όταν είμαστε ενωμένοι και μαχόμαστε, κερδίζουμε. Είναι κάτι που η Εθνική έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ