ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Ο όμιλος μας είναι δύσκολος"

Πρίντεζης: "Ο όμιλος μας είναι δύσκολος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως είναι σημαντικό να έχει διάρκεια ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Τι είπε για τους αντιπάλους της ομάδας στο Top-16. "Βρήκαμε τον εαυτό μας", είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Το μυαλό του Γιώργου Πρίντεζη τρέχει ήδη στο Top-16, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν στο τέλος του μήνα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο βασικός στόχος είναι η πρόκριση.

Ο Πρίντεζης αναφέρθηκε και στην "παγίδα" του αποψινού ματς με την Αρμάνι, έναν αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους "ερυθρόλευκους".

"Μας είχε πει ο προπονητής μας πως χρειάζονται προσοχή αυτά τα παιχνίδια δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς φοβόταν μήπως μπούμε χαλαροί στο παιχνίδι, όπως και έγινε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και νικήσαμε. Είναι σημαντικό να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και αυτός είναι ο στόχος μας", δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι.

Αναφερόμενος στη συνέχεια της διοργάνωσης, τόνισε " ο όμιλος μας είναι δύσκολος, δεν έχει τα φαβορί που έχει ο όμιλος του Παναθηναϊκού. Θα είναι ανταγωνιστικός. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους οκτώ. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη θέση".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής πρόσθεσε " βρήκαμε τον εαυτό μας, το επίπεδο που πρέπει να παίζουμε. Σήμερα δεν πιάσαμε το maximum της απόδοσης μας, αλλά σε μια μέρα που δεν ήμασταν καλοί, πήραμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά έχουμε βρει το ρόλο μας στην ομάδα, έχουμε αυτοπεποίθηση που αποτελεί βασικό παράγοντα στο μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και η ομάδα μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά".

Xάινς: "Ιδανικές οι συνθήκες στον Ολυμπιακό"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κάιλ Χάινς υποστήριξε: "Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Είναι ακόμα πιο σημαντικό ότι παίξαμε τόσο καλά, μέσα σε έναν όμιλο που ήταν πολύ δύσκολος. Δεν κάναμε μία καλή αρχή, αλλά μετά βελτιωθήκαμε. Φυσικά και πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός στη β' φάση.

Δεν είμαι μόνο εγώ, κάνω ότι μπορώ και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Όλοι βελτιωνόμαστε καθημερινά στην ομάδα. Για μένα στόχος είναι η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σε ερώτηση για το αν ήδη βρίσκεται σε επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του, σχολίασε: " Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είναι ιδανικές επαγγελματικές συνθήκες στον Ολυμπιακό και θα ήταν κάτι που πολύ θα ήθελα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ