ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Η απουσία του Νέντοβιτς μπορεί να συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό"

Ο Πρίντεζης σφίγγει τις γροθιές του στο Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός
Ο Πρίντεζης σφίγγει τις γροθιές του EUROKINISSI

Για τις απουσίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης την Πέμπτη, εξηγώντας πως συνήθως αυτά τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες (VIDEO).

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου και είναι πλέον πολύ πιθανό να στερηθεί στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/2 στις 21:00) και τον Σάσα Βεζένκοβ, οι πράσινοι δεν υπολογίζουν στον Νεμάνια Νέντοβιτς που υπέστη θλάση στη χθεσινή (3/2) προπόνηση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε στη media day της Πέμπτης πως οι απουσίες συνήθως συσπειρώνουν τις ομάδες και υποστήριξε πως με νίκη οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά playoffs στη EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

"Τηρουμένων των αναλογιών και της κατάστασης, επειδή τα ντέρμπι δεν είναι πάρα πολλά και ο κόσμος δεν μπορεί πια να απολαύσει ακόμα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θέλουμε πάρα πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε αύριο θα έχουμε ακόμη καλές πιθανότητες για τον μεγάλο μας στόχο που είναι τα playoffs.

Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα είναι σημαντική νίκη για όποιον την πάρει. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει ο κόσμος, νομίζω ότι οι ξένοι γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή που έρχονται τι εστί αυτό το ντέρμπι. Θα είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.

Πολλές φορές μια απουσία μπορεί να συσπειρώσει μια ομάδα. Ο Νέντοβιτς είναι ένας πολύ καλός παίκτης επιθετικά, δίνει πολλή ποιότητα στον Παναθηναϊκό, παίρνει 15-20 κατοχές σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτές τις κατοχές θα τις πάρουν άλλοι παίκτες. Χρειάζεται πολλή προσοχή. Έχουμε κι εμείς δύο εξίσου σημαντικές απουσίες, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί.

Εχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στο τέλος, έχουμε χάσει κάποια στο τέλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε 2-3 νίκες παραπάνω, θα μπορούσαμε να έχουμε και 1-2 νίκες λιγότερες και να μιλάμε αυτή τη στιγμή για κάτι άλλο. Είμαστε έμπειροι παίκτες, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε διάρκεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Νιώθω καλά, θέλω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όποιον ρόλο μου δίνει ο προπονητής. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Εχω περάσει από όλους τους ρόλους. Εχω δηλώσει ότι δεν έχω σκοπό να το τραβήξω από τα μαλλιά, ούτε να με βλέπει ο κόσμος για πάρα πολύ καιρό ακόμη, αλλά θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για όσο μου ζητηθεί. Έχουν τύχει ματς να ειμαι εκτός αποστολής, να παίζω λίγο, να παίζω πολύ, χαρά μου λοιπόν που βρίσκομαι εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ