EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχει σημασία να κερδίζουμε"

Πρίντεζης: "Έχει σημασία να κερδίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην καλή αντίδραση του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως έχει μεγάλη σημασία να κερδίζει η ομάδα του παρ' ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε πως έχει σημασία να κερδίζει ο Ολυμπιακός παρ' ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στη συγκέντρωση που επέδειξε ο Ολυμπιακός στη δ' περίοδο.

Γιώργος Πρίντεζης: "Ελπίζω να κρατήσουμε και να έχουμε ως προσόν μας φέτος, ως ομάδα, το να αντιδρούμε σωστά και να παίζουμε όπως πρέπει, φτάνοντας στη νίκη.

Στο πρώτο μέρος αποδιοργανωθήκαμε κάπως λόγω του ότι έβαλαν συνεχόμενα τρίποντα, συν ότι χάσαμε ριμπάουντ στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο, όμως, συγκεντρωθήκαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα σουτ, και πήραμε το ματς, παίζοντας και καλή άμυνα.

Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη, αλλά τώρα που είμαστε στην αρχή σημασία έχει να κερδίζουμε. Φορτωθήκαμε και με κάποια φάουλ στους ψηλούς, όπως ο Ντάνστον, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Κάποια φάουλ, που ήταν υπερβολικά.

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Γαλατάσαραϊ, μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ αυτήν την περίοδο. Σκαμπανεβάσματα θα έρθουν στην απόδοσή μας και θα έχουμε μέσα στη χρονιά. Σημαντικό είναι να μη μας επηρεάσουν και να παίρνουμε τις νίκες που πρέπει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ