ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Υπήρξαν τραβηγμένα σφυρίγματα, ήμασταν παθητικοί στο κομμάτι της επαφής"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν
Ο Δημήτρης Πρίφτης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν PHOTO CREDITS; INTIME

Η Βιλερμπάν νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Πρίφτης έστειλε μήνυμα για διορθώσεις και πίστη εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Στο φίζικαλ παιχνίδι της Βιλερμπάν στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού που έπεσε στο 2-5 μετά από την έβδομη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Ο προπονητής των πράσινων εξήγησε ότι η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το στυλ στο πρώτο μέρος, ωστόσο ζήτησε υπομονή εν όψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, κάναμε την προσπάθειά μας, όμως είχαμε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Οκομπό. Ήταν στη βραδιά του και τα έβαλε όλα. Εμείς ήμασταν κακοί στο σουτ και μας κόστισε. Προέκυψαν σουτ που έπρεπε να βάλουμε, είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο, κάναμε λάθη και δώσαμε εύκολους πόντους. Στην επίθεση αυτά ήταν τα προβλήματά μας.

Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν, γιατί έπαιξε με συνέπεια και με σταθερότητα. Όλα αυτά τα αποτελέσματα σίγουρα δεν έχουν έρθει από τύχη. Από τα 19 λάθη, ήταν τρία-τέσσερα επιθετικά φάουλ. Ήταν τραβηγμένα σφυρίγματα. Το παιχνίδι ήταν πολύ φίζικαλ, είχε σωματική επαφή, σε όλες τις φάσεις, σε όλες τις διαδρομές έπρεπε να παρακάμψεις κορμιά. Είχε ταχύτητα και εμείς σε αυτό το κομμάτι ήμασταν πολύ κακοί, παθητικοί, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε.

Στο πρώτο μέρος δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα φάουλ μας, είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να διορθώσουμε. Κάποια πράγματα πηγαίνουν με τον δικό μας ρυθμό, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μην χάνουμε την πίστη μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ