ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Συγκέντρωση και ψυχραιμία"

Πρίφτης: "Συγκέντρωση και ψυχραιμία"
INTIME SPORTS

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, πρέπει να είναι ο Ίκαρος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Πρίφτη. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας προπονητής για το παιχνίδι της Κυριακής (25/11, 5μ.μ.)

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Καβάλα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

"Η βαθμολογική θέση της Καβάλας, δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της ομάδας, καθώς είχε αρκετά άτυχα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου", ήταν το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει:

"Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με πίεση κι έντονο ρυθμό, ξέροντας ότι ο αντίπαλος μας αναζητά την πρώτη του νίκη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, έχοντας υψηλή συγκέντρωση και ψυχραιμία στα επιθετικά ξεσπάσματα της Καβάλας".

Από την πλευρά του, ο Έιβις Ουάιατ υποστήριξε ότι: "Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας δεν έχει πετύχει νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του, τον καθιστά πάρα πολύ επικίνδυνο.

Την ίδια στιγμή ο κόουτς και οι βοηθοί του μας έδειξαν πως η Καβάλα έχει πολλά καλά στοιχεία ως ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, ιδίως στην άμυνα. Ως τώρα έχουμε στηρίξει τις νίκες μας στην άμυνα και κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ