ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Σωστές αποφάσεις"

Πρίφτης: "Σωστές αποφάσεις"
INTIME SPORTS

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση.

" Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο παρκέ κι έχει πολύ καλό προπονητή", δήλωσε αρχικά ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

" Στην επίθεση υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία αναφοράς, τα οποία πρέπει να εξουδετερώσουμε. Όπως το παιχνίδι στο λόου ποστ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και αρκετές φάσεις "πικ εν ρολ" και "οφ σκριν" με κύριους εκφραστές τον Χαραλαμπίδη και τον Δέδα.

Η προσθήκη του Χαριτόπουλου, μαζί με τον πολύ δραστήριο Τσαϊρέλη, καθιστούν τον ΠΑΟΚ, πολύ ισχυρό μέσα στην ρακέτα. Εμείς αρχικά πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά λάθη και να δείξουμε μαχητικότητα στα ριμπάουντ. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και καλό διάβασμα με σωστές αποφάσεις, σε μια δύσκολη έδρα".

Ο Βασίλης Σίμτσακ, υπογράμμισε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο εκτός έδρας της σεζόν για την ομάδα μας. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από μια καλή ομάδα και το άγχος.

Πλέον μπροστά μας βρίσκεται μια επίσης πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που γίνεται ακόμα πιο δυνατός στο γήπεδο του. Μέσα από την καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Αρκεί να έχουμε την ίδια συγκέντρωση σε κάθε περίοδο και να αποφύγουμε τα λάθη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ