ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Πρέπει να κερδίσουμε χρόνο παίζοντας σταθερά και με συνέπεια στην άμυνα"

Ο Πρίφτης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πρίφτης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" μίλησε για την σημασία του τουρνουά για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αλλά και την συνεισφορά του κ. Γιαννακόπουλο στον ελληνικό αθλητισμό.

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αλλά και τη συνεισφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στην ομάδα και τον ελληνικό αθλητισμό μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά που διοργανώνουν οι "πράσινοι" προς τιμήν της εμβληματικής μορφής του συλλόγου.

Επίσης τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται να χτίσει χημεία και να παίξει καλύτερη και πιο πιεστική άμυνα εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στη σεζόν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Τιμούμε με την παρουσία μας έναν σπουδαίο άνθρωπο τον Παύλο Γιαννακόπουλο που μαζί με την οικογένεια συνείσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι σημαντικό που επιστρέφει το τουρνουά μετά την περσινή χρονιά. Είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και είναι καλή ευκαιρία για εμάς να προετοιμαστούμε σε υψηλό επίπεδο. Να ευχαριστήσω τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης και εύχομαι να έχουμε ένα καλό τουρνουά.

Είμαστε σε πρώιμο στάδιο προσπαθούμε να χτίσουμε την χημεία μας και τις συνεργασίες μας. Πρέπει να κερδίσουμε χρόνο παίζοντας σταθερά και με συνέπεια στην άμυνα. Να είμαστε σοβαροί και θα είμαστε σοβαροί αν παίζουμε με ένταση στην άμυνα και με πάσα στην επίθεση. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί και να δημιουργήσουμε μία σταθερή βάση. Είναι νωρίς, πρέπει να το χτίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος αλλά το κλειδί είναι η δουλειά. Να είμαστε συνεπείς στην άμυνα και να πασάρουμε την μπάλα με συνέπεια στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ